Yhteisen hyvän asialla

Sunnuntai 11.11.2018 - Juha Kantola


Asetuin kannustettuna ensimmäistä kertaa ehdolle kotikaupunkini Porin valtuustoon vuoden 2012 kuntavaaleissa ja saamani äänimäärä riitti tuolloin varavaltuutetun tehtävään. Vuoden 2015 eduskuntavaaleissa lupauduin ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin ja sain keskustalaisista ensikertalaisista eniten ääniä. Vuoden 2017 kuntavaaleissa saamani äänimäärä oikeutti paikkaan kaupunginvaltuustossa. Toimin nyt valtuustoryhmämme puheenjohtajana ja kaupunginhallituksen toisena varapuheenjohtajana. Haluan joka päivä olla saamani luottamuksen arvoinen.

Keskustalaisessa järjestötyössä olen aikaisemmin toiminut Keskustan Satakunnan piirihallituksen ja työvaliokunnan jäsenenä sekä Keskustan Porin kunnallisjärjestön puheenjohtajana.

Vuoden 2015 eduskuntavaaleihin lähdin sillä ajatuksella, että haluan tuoda kokeneeseen ehdokaskaartiimme hieman nuorempaa näkökulmaa. Olinhan ehdokasjoukkomme toiseksi nuorin. Yllätykseni oli suuri, kun sain keskustalaisista ensikertalaisista eniten ääniä. Sain valtavasti oppia itseäni kokeneemmilta ja nyt tiedän huomattavasti enemmän siitä, miten päästä kohtaamaan ihmisiä. Siitähän vaalityössä on viime kädessä kysymys – ihmisen kohtaamisesta ja oman vaihtoehdon kertomisesta. Äänestäjähän tekee lopulta päätöksensä vaaliuurnilla - yksin.

Olen ehdolla kevään 2019 eduskuntavaaleissa. Liity tukijoukkoihini tai seuraa muuten matkaani kohti kansanedustajan tehtävää.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini