Rohkeasti. Hyvän huomisen puolesta.

Perjantai 22.2.2019 - Juha KantolaPäättäjänä haluan luoda uskoa tulevaisuuteen aikana, jolloin epävarmuus valtaa alaa. On oltava rohkea silloinkin, kun tulevaisuus näyttää sumuiselta.

Työssäni maanmittarina joudun ratkaisemaan ristiriitatilanteita. Valmistaudun huolellisesti asioiden taustoja ja lainsäädäntöä selvittäen. Kuuntelen osapuolten näkemyksiä ja pyrin etsimään ensisijaisesti sovintoratkaisua. Uskon kuitenkin, että epämiellyttäväkin päätös on hyvin perusteltuna hyväksyttävissä.

Koen, että pyrkimykseni rakentavaan yhteistyöhön ja verkostojen laajentamiseen ovat auttaneet minua niin työssäni kuin kuntapäättäjänä. Ratkaisuvaihtoehtojen nopea hahmottaminen on myös helpottanut minua päätöksenteossa. Isänä olen oppinut, että kaikkien perheenjäsenten huomioiminen on tärkeää.

Sydäntäni lähellä ovat lapset ja nuoret. Haluan, että jätämme maamme tuleville sukupolville hyvänä ja turvallisena paikkana elää. Emme voi elää yli luonnon kantokyvyn. Työssäjaksamisen ja työttömyyden haasteisiin on tartuttava rohkeasti. Työ on parasta sosiaaliturvaa. Jokainen suomalainen on yhden työpaikan arvoinen.

Satakunnan tulevaisuuden kannalta keskeisiä asioita ovat raideyhteyksien, tiestön ja satamien kehittäminen sekä laajan ammatillisen ja korkeakoulutuksen säilyttäminen maakunnassamme.

Nyt tarvitaan hyvän huomisen tekijää. Olen siihen valmis.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini