Olen 41-vuotias maanmittausinsinööri, perheenisä ja kaupunginvaltuutettu Porin Söörmarkusta. Juureni ovat Jyväskylässä, missä elin koko lapsuuteni ja nuoruuteni aina aikuisikään saakka. Muutaman Helsingissä vietetyn työvuoden jälkeen suoritin maanmittausopintoni Rovaniemellä, mistä muutimme 16 vuotta sitten pomarkkulaislähtöisen vaimoni juurille Satakuntaan.

Työskentelen Maanmittauslaitoksella eri tehtävissä tehden lähinnä maanmittaustoimituksia. Satakunta ja satakuntalaiset ihmiset ovat tulleet minulle työssäni hyvin tutuiksi. Maanomistus tieasioineen herättävät toisinaan voimakkaita tunteita ja ristiriitoja, jolloin minun tehtäväni on oikeudenmukaisen ratkaisun tekeminen. Hyvään asiakaspalveluun kuuluu selostaa vaikeastikin hyväksyttävät asiat ymmärrettävästi.

Minulla on vaimo ja neljä lasta, jotka pitävät jalkani tukevasti maassa ja kiinni lapsiperheen arkielämässä. Perhe on minulle korvaamaton voimavara työn ja luottamustehtävien vastapainona.

Olen Porin kaupunginvaltuutettu ja valtuustoryhmämme puheenjohtaja. Minulla on myös joitakin muita luottamustehtäviä ja olen kyläyhdistyksemme varapuheenjohtaja.

Vapaa-ajallani harrastan kuntoilumielessä pallopelejä ja retkeilyä. Saunominen on myös lähellä sydäntäni.